Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световните кръгове по мотокрос през `08 в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Световните кръгове по мотокрос през 2008 в България

Аз изпуснах само световния кръг, в Троян.Иначе на 18май във Севлиево и на 15юни в Самоков присъствах,състезанието беше супер.
    Последно редактирано от Ради; 09-09-08, 13:38.
    [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Темата е за 2008-ма но ще я продължим и за 2009-та
      ето и програмата на Световното по мотокрос

тази година ме изненада факта че ще има кръгове в Щатите и Бразилия, явно от ФИМ искат да направят конкуренция на хегемонията на американците в този спорт и да се намесят и в техните територии

отново ще гледаме и женския мотокрос който първи кръг ще е на 5 април в Севлиево
      друга хубава новина е че купата на нациите ще е във Италия, не е толкова далеко от тук и може да идем да погледаме наистина най-добрите на всета ;-)

нямам търпение да мине зимата и да погледаме качествен мотокрос, доста скоро е
      Последно редактирано от Краси; 02-12-08, 11:14.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

тази година ме изненада факта че ще има кръгове в Щатите и Бразилия, явно от ФИМ искат да направят конкуренция на хегемонията на американците в този спорт и да се намесят и в техните територии

Маисторе ,явно не ти е известен факта че новия шеф на ФИМ е бразилец,това едното ,другото че отдавна поне 10 години нее имало кръг в щатите ,понеже те не признават много много светското(понеже няма тлъсти чекове да се снимат с тях)че тогава световния шампион които е водил в класирането (250см-двутактови) взел че станал 9-ти
        от първо до осмо само амерканци.

Коментар

Това със щатския кръг е крачка напред за световния шампионат.
          Добра сверка на часовниците ще стане.
          Аз лично се надявам това класиране от преди 10тина години да не се повтори, дано имаме късмета да видим европеец на стълбичката, че иначе колкото и да не ни се иска нещата ще изглеждат доста отчайващо за нас(европейците)

Имаше един филм - Белите немогат да скачат...

Да не направят и - Европейците немогат да карат

Незнам на супермотото как са, дано и на него му вкарат щатски кръг

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            друга хубава новина е че купата на нациите ще е във Италия, не е толкова далеко от тук и може да идем да погледаме наистина най-добрите на всета ;-)
            Краси ние сме готови една кола поне.
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Търсете място и за мен, че оттук като нищо може би ще съм само аз
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: Световните кръгове по мотокрос през `08 и`09 в България

Правилно ли съм разбрал, че тази година МX 3 ще пропуснат "Ридо" и ще карат в Троян. Каква ли е причината!?
                [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                  Правилно ли съм разбрал, че тази година МX 3 ще пропуснат "Ридо" и ще карат в Троян. Каква ли е причината!?
                  правилно си разбрал.Тази година май няма никакво състезание в Самоков,а защо може да каже някой от БФМ
                  [FONT=System][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                    Възможно е да са неуредици със Самоковци, а е възможно и просто Троян да са дали по-добра заявка. Те направиха страхотно трасе, което отговаря на всички изисквания с паркове, бани, сгради... Просто развитие. Не може винаги на едно място.
                    Ако е съдбовно за тебе, мога да науча точната причина...
                    К. Кулев

Коментар

Позволявам си да ви напомня че само след 2 седмици на 4 и 5 април ще се проведе 2рия кръг на МХ1 и МХ2 за 2009-та на пистата Горна Росица до Севлиево. Присъствието ви е наложително, да не казвам задължително !!!

Коментар

Някой знае ли по каква причина отпадна от календара кръгът в Щатите?

Коментар

Колеги, някой случайно да знае от къде може да се закупи пропуск за Световното в Севлиево?
                          Искам да мога да влизам в боксовете при отборите!
                          Lesidren.com

Коментар

Преди няколко години имаше платени пропуски за боксовете които ти позволяват да разгледаш кухнята на отборите или поне от части. От няколко години насам няма такова нещо. Миналата година от Ямаха България бяха пуснали томбола за такива пропуски и доста хора от форума спечелиха, тази година незнам дали предвиждат такова нещо.
                            Варианта да влезеш там е да се уредиш някакси с пропуск по нашенски или да си достатъчно нахален и да преминеш направо през охраната, защото съм виждал много хора вътре без пропуски, как намират начин да влязат незнам

Коментар

А тази година ще има ли българско участие при дамите?
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

а пропуските които си имаме от клубовете към които сме ще важат ли.за първа година синът ми е състезател в един клуб и искам да знам дали с тях ще може да влезнем и разглезаме.
                                [URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
                                [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                                X